Andreas: 28 56 28 86​

        ​Thomas: 29 80 03 49

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

Landin & La Cour Byg

​Vi bygger på fremtiden

​Landin & La Cour Byg, er ejet af Thomas Landin & Andreas La Cour. Vi startede sammen tilbage i 2012, efter vi havde været i Australien som tømrere, hvor vi fik udvidet vores kompetencer indenfor privat-byg såvel som stor- byggerier.

Vi er begge tømremestre med mange års solid erfaring indenfor branchen og har et stærkt fokus på kvalitet og gør en dyd ud af at levere 100 % til den fastlagte tid og pris.

Når du vælger Landin og La Cour Byg som dit byggefirma, kan du føle dig sikker på at du får, hvad du er blevet lovet. At være tømrer er ikke bare ’endnu’ et håndværker fag, det er fokus på omsorg og passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed.

Vores tillid imellem kunde og leverandør er alfa og omega og dette sikrer at vi altid kan stå 100 % inde for vores produkt og service.​​

Vi støtter

Hos Landin og la Cour byg går vi meget op i at være socialt ansvarlige, og vi bestræber os på at give tilbage til samfundet, hvor vi kan. I den forbindelse har vi blandt andet doneret arbejdstimer til Ronald McDonald Hus, hvor familien kan være samlet, mens deres alvorligt syge barn er indlagt på Rigshospitalet. I Ronald McDonald Hus hjalp vi med at reparere deres spiseborde med en kærlig tømrer hånd og en del beslag.

​Vi ser frem til fortsætte samarbejdet i fremtiden.​

Andreas La Cour

Tømrermester

Telefon: 28 56 28 86

E-mail: kontakt@llcbyg.dk

Thomas Landin

Tømrermester

Telefon: 29 80 03 49

E-mail: kontakt@llcbyg.dk

​Ny metode til fundering sikrer økonomien og effektiviteten

​Ifølge danske tømrermestre spares der både tid og penge ved at fundere med en løsning, der er velkendt i Tyskland. Skruefundamenter, der kan bruges til at opbygge konstruktioner, giver en langt hurtigere byggeproces til glæde for bygherre og tømrermester.

Andreas La Cour og hans svende i tømrerfirmaet Landin & La Cour Byg er i de kolde vintermåneder i færd med at opføre en speciallavet terrasse for en kunde i Humlebæk. 

Tre terrasser bygges sammen og bliver til én stor terrasse, der kommer til at danne ramme om udeliv med udsyn til Øresund.

​Ifølge tømrermester Andreas La Cour bygger de konstruktionen væsentlig anderledes end mange af kollegaerne fra andre tømrerfirmaer. Landin & La Cour Byg bruger nemlig skruefundamenter til at fundere terrassebyggeriet, hvor store skruer skrues ned i jorden i stedet for at grave ud og støbe fundament.

Læs resten af pressemeddelelsen her​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​garantiordning

​håndværkerfradrag

kontakt os

Landin & la Cour

Gl Strandvej 270,

3050 Humlebæk

Andreas telefon: 28 56 28 86

Thomas telefon: 29 80 03 49

E-mail: kontakt@llcbyg.dk

Åbningstider

Mandag: 07.30 - 18.00

Tirsdag: 07.30 - 18.00

Onsdag: 07.30 - 18.00

Torsdag: 07.30 - 18.00

Fredag: 07.30 - 18.00

Lørdag: 07.30 - 15.30

Søndag: Lukket